SON DAKİKA

TUTAK KAYMAKAMI ERKAN İSA ERAT'IN REGAİP KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Tutak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat, Müslümanlarca recep ayının ilk Cuma gecesi kutlanan Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı 30 Mart, 2017 05:20 Güncelleme: 30 Mart, 2017 05:20 TUTAK KAYMAKAMI ERKAN İSA ERAT'IN REGAİP KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Tutak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat, Müslümanlarca recep ayının ilk Cuma gecesi kutlanan Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Erat'ın mesajında; '' Dilimizde arzu, istek, emel, tutku anlamlarına gelen Regaip, geleceğe, istikbale yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirme imkânı veren, her türlü rağbet ve Regaip'imizi Rabbimize yöneltmemiz gerektiğini hatırlatan mübarek bir gecedir.

 

Arzularına gem vuramayan, isteklerini dizginleyemeyen ve hırslarını terbiye edemeyen günümüz insanı için bu kutlu mevsimin habercisi Regaip gecesi, tüm yapıp etmelerinde ne kadar Allah'ın rızasını aradığını sorgulaması açısından büyük bir fırsattır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Tutak' lı hemşerilerimin Regaip Kandilini kutlar, nice kandillere ulaşılmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.'' ifadelerine yer verildi.

 


Yorum Ekle