SON DAKİKA

Melek Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

28 Temmuz, 2012 03:01 Güncelleme: 28 Temmuz, 2012 03:01 Melek Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Hamur İlçesi'nde eşinden ve ailesinden şiddet gördüğü iddiası ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Melek Karaaslan, gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

Öğlen saatlerinde Ankara'dan tarifeli uçakla Ağrı'ya getirilen Melek Karaaslan'ın cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Havaalanı'nda Ağrı Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile alınan cenaze yol Hamur yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda kadın din görevlisi tarafından yıkanarak kefenlendi.

 

Yakınlarının gözyaşları içerisinde yeniden cenaze arabasına bırakılan cenaze defnedilmek üzere Hamur İlçesi'ne bağlı Çağlayan Köyü'ne götürüldü. Köy girişinde cenaze aracını gözyaşları ve ağıtlarla karşılayan Karaaslan ailesi ve köy halkı, köy meydanında cenaze namazı kıldılar.

 

Namaz öncesi köy halkına vaaz veren Hamur İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, bu tür hadiselerin tüm halkı üzdüğünü söyledi. İddiaların çok ürkütücü olduğuna değinen Eroğlu “Unutulmamalı ki hiç kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz. Melek kızımıza Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

 

Kılınan cenaze namazının ardından Melek Karaslan gözyaşları içerisinde köy halkı ve KAMER derneğindeki bayanlar tarafından taşınarak toprağa verildi. Melek Karaaslan geçen hafta Cuma günü Ağrı Devlet Hastanesi'nden önce ambulansla Erzurum'a sevk edildi.

 

Ağrı Valiliği, Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın duruma müdahil olmasıyla Melek, ambulans uçakla Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Melek hastanenin yoğun bakımında vefat etti.

xb

 

xn

Yorum Ekle