SON DAKİKA

HAMUR YBO ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

HAMUR YBO ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ 05 Mart, 2019 04:38 Güncelleme: 05 Mart, 2019 04:38 HAMUR YBO ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hamur Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri kendi harçlıklarıyla biriktirdikleri parayla Kılıç köyünde evde eğitim gören engelli öğrenci Eyüp Bayram'a akülü araba aldılar.


Kaymakam Ömer Faruk TUNCER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya KARAKOÇ ve İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinin katılımıyla tekerlekli sandalye köyde öğrencinin evinde kendisine teslim edildi.
Öğrencinin ve ailesinin çok mutlu olduğu bu programda dört çocuk sahibi olup ikisi engelli olan baba Necmettin Bayram, Kaymakam Bey nezdinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Ömer Faruk TUNCER; öğrencilerin harçlıklarından feragat edip köyde yaşayan kardeşleri Eyüp Bayram'a sahip çıkmalarının çok duygulandırıcı bir durum olduğunu ve kendisini çok mutlu ettiğini, gelecekle ilgili ümitlerini daha da arttırdığını vurgulayarak “Allah'tan çocuğumuza acil şifalar vermesini diliyorum.
İnşallah çocuğumuz bu akülü/şarjlı tekerlekli sandalye sayesinde hem okula gider, hem de çocukluğunu yaşama imkanına sahip olarak dışarıda daha rahat oynama fırsatı da bulacaktır. Konuşmasının devamında; Eyüp Bayram'a bu mutlu tabloyu yaşatan Hamur YBO öğrenci, öğretmen,  yönetici ve öğretmenleri ile Milli Eğitim camiasına teşekkür edip köyden ayrıldı.

 

 

 

 

Yorum Ekle