SON DAKİKA

Ak Parti Eleşkirt İlçesi Yeni Binasına Kavuştu‏

09 Ocak, 2012 17:23 Güncelleme: 09 Ocak, 2012 17:23 Ak Parti Eleşkirt İlçesi Yeni Binasına Kavuştu‏
Eleşkirt teşkilatı yeni binasına taşındı .AK Parti Eleşkirt ilçe Başkanlığının yeni binası törenle açıldı
Açılışa Milletvekili M.Kerim Yıldız, İl Başkanı Av. Abbas Aydın, İl Belediye Başkanı Hasan Arslan, Eleşkirt İlçe Belediye Başkanı Nuri Çelik, Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya, İl ve ilçe Genel Meclis Üyeleri, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Belde Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Davetliler ve vatandaşlar katıldı
Açılışta bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan;
Selamlama konuşması yaptıktan sonra Sözlerine şöyle son verdi. Saygı değer Ak Partililer 26 Kasım 2011 tarihinde yapılan 4. Olağan kongre sonrası halkımızın bize verdiği görev ve sorumluluğun bilinciyle Ak Partiye ve ilçemiz halkına daha iyi bir ortamda hizmet etmenin şuuruyla şuan açılışını yaptığımız yeni hizmet binamızı faaliyete geçirmek oldu.
Bu binamızın hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken daha yüksek başarılara hep birlikte ulaşacağımızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm katılımcılara en samimi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarken Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Eleşkirt hizmetlerin en iyisine layıktır. Durmak yok, yola devam.  Dedi
Konuşmasına başlayan İl Başkanı Av. Abbas Aydın; “Dönemimizde 2 referandum ve 2 Yerel ve 3 genel seçim yaşadık, Eleşkirt İlçemiz büyük bir başarıya imza atarak tam destek verdi.
Bilindiği gibi Cemil Dursun 3 dönem başkanlık yaptığı için tüzük gereği bu görevi yeni başkan Aytekin Arslan’a devretmiştir. Öncelikle Güzel ve hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz bundan sonrada hep beraber hizmetlerimize devam edeceğiz. Keza yeni dönemde Aytekin Arslan ve yönetimi ilçe başkanlığına seçilmesi ile birlikte başarı grafiğini artırmak için çalışmalarına başlamıştır. Bugün burada Eleşkirt yeni ilçe teşkilat binamızın açılışını yapmakla bu heyecanı hep birlikte yaşıyoruz Eleşkirt ilçemizdeki teşkilat birlikteliğinin artarak devam edeceğini inancım tamdır.  Yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.
İl Başkanın ardında konuşma yapan İl Belediye Başkanı Hasan Arslan:
AK Parti Eleşkirt İlçe binası açılışı vesile ile teşkilatımızın büyük çalışmalara imza atmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler de yerel yöneticiler olarak teşkilatımızın yanındayız. Üzerimize düşeni gücümüz yetiğince yapacağız. Önceki yöneticilere teşekkür ederken, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.
Bu binamız Ağrı’mız ve Eleşkirt için çok güzel hizmetler verileceğine inanıyoruz. Daha önce görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti Ağrı Milletvekilli M. Kerim Yıldız; “AK Parti Hizmet partisidir. Hizmette yarışanların partisidir. AK Partide kavga olmaz, husumet olmaz. Kim göreve gelirse gelsin hizmet için geliyor. Bakın Eleşkirt’imiz her gün daha da güzelleşiyor, Ağrı güzelleşiyor. Yaptığımız hizmetler devam ediyor proje vaddindeki projelerimiz devam ediyor. Meydan projesinde sona gelindi. Ağrı’nın en büyük problemlerinden olan trafik sorununuda çözmek için Kağızman Caddesi Genişletme projesini başlatma aşamasına geldik. Tüm Ak Parti Milletvekilleri olarak kenetlenmiş bir şekilde hizmete devam ediyoruz. Her zaman Partimize destek ve gönül veren Eleşkirt İlçemizle iftihar ediyoruz” dedi.
Açılış töreninin ardından tüm katılımcılar tarafından gezilen hizmet binası. Katılımcıların beğenisini topladı
Yorum Ekle