SON DAKİKA

Müftü İbrahim Yiğit, Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi'ye ziyarette bulundu

31 Temmuz, 2022 17:19 Güncelleme: 31 Temmuz, 2022 17:19 Müftü İbrahim Yiğit, Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi'ye ziyarette bulundu

Doğubayazıt İlçe Müftüsü İbrahim YİĞİT, Hac ibadetini yerine getiren ve Kutsal topraklardan memlekete dönen Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim ARVASİ'ye ziyarette bulundu.

İlçe Müftüsü İbrahim YİĞİT, Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim ARVASİ'yi yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı tebrik ederek, haccın Müslümanlar için önemine değindi. Kabul edilmiş bir hac ile dönmenin Müslümanlar için en büyük bayram olduğunu belirten Müftü İbrahim YİĞİT, Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim ARVASİ'nin yerine getirdiği hac vazifesi için “Haccı Mebrur” olması temennisinde bulundu.

Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim ARVASİ, İlçe Müftüsü İbrahim YİĞİT'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hurma ve zemzem ikramında bulundu.

Ziyaret esnasında Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi Muhasip personeli Mustafa YEKİD, İlçe Müftülüğü Veri Hazırlama Memuru Muhammet Sina ARVASİ, Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Hocaları Dilaver AHİ ve Mücahit YILDIZ, Uluyol Mahalle Camiî İmam Hatipi İsmail ÇEŞİT'de  hazır bulundular...

Yorumlar
A
Ahmet Çelik1 yıl önce

Cenab-ı Hak'tan müftülerimize ve görev arkadaşlarına sağlık, âfiyet, selâmet, dah nice başarılı hizmetler niyaz ederiz.

Yorum Ekle