SON DAKİKA

Doğubayazıt’ta Covid-19 Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

06 Nisan, 2021 13:37 Güncelleme: 06 Nisan, 2021 13:37 Doğubayazıt’ta Covid-19 Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Doğubayazı'ta Koronavirüs (Covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla uygulanan tedbirlerin görüşüldüğü “Covid-19 Değerlendirme Toplantısı” Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Doğubayazıt Halk Eğitim Merkezinde düzenlendi.

Öte yandan Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Kaymakamımız Mehmet Kemal Akpınar ve protokol üyeleri ile, #DinamikDenetimModeli kapsamında, toplu yaşam alanlarında ve iş yerlerinde Koronavirüs denetimi de gerçekleştirdi.

Esnafları tek tek ziyaret ederek Koronavirüs ile mücadele kapsamında rehberlik edici uyarılarda bulunan Vali Dr. Osman Varol, kurallara riayet etmek noktasında üst düzey hassasiyet beklediğini belirtti.

Denetimleri sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, duyarlılıkla sürecin devam etmesi ricasında bulunup; Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarını hatırlattı.

Vaka sayılarının hayatımızı, sağlığımızı ve çaba göstererek kazandığımız serbestliği tehdit ettiğini ifade eden Vali Varol, tedbirlerimizin Koronavirüse karşı en büyük gücümüz olduğunu vurguladı.

Yapılan bilgilendirme sunumunu ve denetim ardından, Kontrollü Normalleşme Döneminde Doğubayazıt'ın genel durumunun ele alındığı toplantı ve denetimlere Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı, ilçe protokol üyeleri ve sağlık personeli katıldı.


Yorum Ekle