SON DAKİKA

Van'a Polonyalı gelin

Van'a Polonyalı gelin 27 Mart, 2018 02:51 Güncelleme: 27 Mart, 2018 02:51 Van'a Polonyalı gelin

Hakkarili Harun Doğan, 5 yıl önce Antalya'da bir otelde garsonluk yaparken tanıştığı Polonyalı banka çalışanı Magdalana Ayachi ile Van'da 2 gün, 2 gece süren düğünle evlendi.

Polanya'nın başkenti Varşova'da bankada çalışan Magdalana Ayachi, 5 yıl önce tatil için geldiği Antalya'da bir otelde garson olarak çalışan Hakkari Çukurcalı Hamdi Doğa ile tanıştı.

Van 2 gün 2 gece düğün yaptılar ile ilgili görsel sonucu

Sık sık telefonla görüşerek bağlarını koparmayan ikili, bir süre önce evlilik kararı aldı.

Van 2 gün 2 gece düğün yaptılar ile ilgili görsel sonucu

Bunun üzerine Polonyalı gelin Magdalana Ayachi, düğünlerini damadın ailesinin yaşadığı Van'da bölgenin gelenek ve göreneklerine göre yapmak istedi. Çift için Van'ın merkez Tuşba ilçesindeki Beyüzüm Mahallesi'nde 2 gün, 2 gece süren düğün yapıldı.

Van 2 gün 2 gece düğün yaptılar ile ilgili görsel sonucu

Ülkesine ait kıyafetle düğün alanına gelen Magdalana Ayachi, halay çekerek eğlendi. Düğün sonrası Van Gölü sahiline giden gelin ile damat, buradaki muhteşem manzarada hatıra fotoğrafı çekti.

Van 2 gün 2 gece düğün yaptılar ile ilgili görsel sonucu

 

Yorum Ekle