SON DAKİKA

Tutak'ta 10 Köyün Enerji Hatları Yenilenecek

Tutak'ta 10 Köyün Enerji Hatları Yenilenecek 06 Şubat, 2017 04:36 Güncelleme: 06 Şubat, 2017 04:36 Tutak'ta 10 Köyün Enerji Hatları Yenilenecek

Tutak'taki 10 Köye Müjdeli Haber Geldi.  Aras Edaş A.Ş. yetkililerinden Erkan Demir ve Recep Atmaca Tutak kaymakamı Erkan İsa Erat'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ağrı Valisi Musa IŞIN'ın destekleriyle, Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili  Erkan İsa ERAT' ın gayretleriyle Ağrı Aras Edaş A.Ş' nin katılımıyla Tutak İlçesine ait köylerde elektrik problemlerinin düzene girmesi onarılması, yenilenmesi için 2017 yılı yatırım programı hazırlandı.


Hazırlanan 2017 yılı yatırım programında Tutak İlçesine ait köylerde bulunan elektrik hatlarında oluşan problem ve arızaların çalışma döneminde yenilenerek, kesinti ve aksaklıkların giderileceği ifade edildi. Giderilecek olan yerler aşağıda listelenmiştir.


Oğlaksuyu Köyü Kök Deplase İşi
Oğlaksuyu ENH Yenileme İşi
Oğlaksuyu Köy Şebekesi Yenileme İşi
Burnubulak Köyü Şebeke Yenileme
Karacan Köyü Şebeke Yenileme
Bintosun Köyü Şebeke Yenileme
Çelebaşı Köyü Şebeke Yenileme
Uzunöz Köyü Şebeke Yenileme
Damlakaya KÖK ve ENH
Daldalık Köyü Şebeke Yenileme


Aras Edaş A.Ş tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar Tutak Kaymakamlığınca yerinde takibi yapılacağı ve siz değerli Tutak halkımıza elektrik hatlarında daha verimli hizmet amaçlanmaktadır. Yapılan tüm hizmetler Tutak halkı içindir.

 

Yorum Ekle