SON DAKİKA

Musa Yardımcı, Fenerbahçe Futbol Okulu Açıyor

03 Ocak, 2023 12:25 Güncelleme: 03 Ocak, 2023 12:25 Musa Yardımcı, Fenerbahçe Futbol Okulu Açıyor

Performans Spor Kulübü Başkanı Musa Yardımcı yönetiminde açılacak olan, Fenerbahçe Futbol Okulunda lisanslı ve deneyimli hocalar eşliğinde 8-14 Yaş aralığını kapsayan çocuklar ile 21 Ocak 2023 tarihinde Tanrıkulu Halı Sahada ilk antrenmanına çıkacak.

Fenerbahçe Futbol Okulunu 21 Ocak 2023 tarihinde Doğubayazıt'ta faaliyete başlatacak olan, Musa Yardımcı yaptığı açıklamada; "İlçemize kazandırdığımız Fenerbahçe Futbol Okulunda Doğubayazıt ilçemizde spor ahlakı ile yetenekli çocuklarımızı deneyimli antrenörler eşliğinde yetiştirerek geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. İlçemizde sevilen futbol branşının gelişimine katkı sunmak ve Doğubayazıt Spora da öz evlatlarımızın oynamaları için gerekli olan altyapı boșluğunu doldurmak için girişimde bulunduk. Performans Spor Kulübü olarak bugüne kadar ilçemizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İlçemizde yaptığımız hizmetlerimiz atletizmde Türkiye birincilikleri, Balkan şampiyonlukları, Spor Liselerine Hazırlık Kursları, BESYO Sınavlarına Hazırlık Kursları ve birçok alanda ilçemize spor adına hizmetlerimiz olmuş ve olmaya devam edecektir. Biz burada Doğubayazıt halkına sesleniyoruz çocuklarımızı uyuşturucu batağından ve kahve köşelerinden kurtarmak için spora yönlendirelim. Devlet büyüklerimizden, iş insanlarımızdan ve halkımızdan bu konuda bizleri yalnız bırakmamalarını ve bizlere yardım etmelerini talep ediyoruz" dedi...

Yorumlar
M
M.M Düger1 yıl önce

Ne güzel bir çalışma.Tebrik ediyorum Musa Hocam.Bir eğitimci olarak yaptığın işi çok kıymetli buluyorum.Gençlerimizi bedenen ve ruhen dinlendirecek bir çalışma.Doğubayazıtlı ailelere tavsiyem çöcuklarınıza mutlaka bir etkinlik alanı yaratalım ki çocuklarımız derslerinde daha başarılı olsunlar.

Yorum Ekle