SON DAKİKA

Erkan Sayan, 29 Ekimi kutladı

CHP Ağrı Milletvekili Adayı Erkan Sayan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 29 Ekim, 2015 02:18 Güncelleme: 29 Ekim, 2015 02:18 Erkan Sayan, 29 Ekimi kutladı

SAYAN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Cumhuriyetimiz, milletimizin azim ve kararlılığını gösteren büyük bir eserdir.

 

Kurtuluş Savaşı sonrasında, büyük Türkiye milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak ve ilerletmek, hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

 

Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetini, dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzuru en üst seviyede yaşatarak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü kılmak hepimizin vereceği ortak çaba, özveri ve hoşgörü ile mümkün olacaktır. Bu konuda başta Partimiz olmak üzere herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaktadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve Ağrı halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutlarım” dedi.

Yorum Ekle