SON DAKİKA

Belediye Başkanı Yıldız Acar, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerini ziyaret etti

. 27 Ocak, 2024 13:00 Güncelleme: 27 Ocak, 2024 13:01 Belediye Başkanı Yıldız Acar, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerini ziyaret etti

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İş Birliğini Güçlendiriyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, merkezi otorite ile halk arasında köprü oluşturarak, önemli bir adım atarak Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sanayi ve Ticaret Odası, Kızılay, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Acar, sivil toplum kuruluşlarının toplum üzerindeki iktisadi ve sosyal fonksiyonlarını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Sivil toplum kuruluşlarının, demokratik tutum ve sivil zihniyeti topluma aşılamada oynadığı kritik rolü göz ardı etmemeliyiz. Bu kuruluşlar, toplumun güçlenmesine büyük katkı sağlar. Biz, bütün sivil toplum kuruluşlarımızın ve çeşitli mesleklerde emek veren çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halkımızın yaşadığı sorunların kaynağına inerek, iş birliği içinde çözümler üreteceğiz." dedi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın bu ziyaretleri, sivil toplumla kurulan sağlam iletişimi ve demokratik değerlere verdiği önemi bir kez daha vurguluyor.


Yorum Ekle
Etiketler