SON DAKİKA

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 'Bölgenin Turizm Potansiyeli' Konferansı Verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 'Bölgenin Turizm Potansiyeli' Konferansı Verildi 20 Mayıs, 2015 08:17 Güncelleme: 20 Mayıs, 2015 08:17 Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 'Bölgenin Turizm Potansiyeli' Konferansı Verildi

Uluslararası yolcu trafiğinde Türkiye'nin en büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı'nın işletmeciliğini yürüten ICF Airports Yönetim Kurulu Üyeliği'ne IC Holding Turizm Grubu Genel Koordinatörü Abdullah KELEŞ Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde öğrencilere 'Bölgenin Turizm Potansiyeli' ve havacılık hakkında bilgiler verdi.

Nezehat Çeçen konferans salonunda yapılan konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel ÜNAL, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. ICF Airports Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah KELEŞ, dünyada ve Türkiye'de hava yolu taşımacılığı ve turizm hakkında öğrencilere önemli bilgiler verdi. KELEŞ, yönelttiği soruları doğru cevaplayan öğrencilere tatil hediye etti.

KELEŞ, şöyle devam etti: “Öğrencilerin ileriye yönelik bir yol haritası çizmesi için sizlere kariyer planlamanız hakkında yardımcı olmak isterim. Okuduğunuz mesleği yapamayabilirsiniz. Neye sahip olursanız olun elinizde bulunan imkânları pazarlamak kariyerinizi en iyi noktaya getirecektir.”Program, Prof. Dr. ÜNAL'ın ICF Airports Yönetim Kurulu Üyesi KELEŞ'e plaket takdimi sona erdi.

aiç5 aic1aic2 aic3aic4 aic6

 

Yorum Ekle