SON DAKİKA

PATNOS'TA ŞAMPİYONLUK GECESİ KUTLANDI.

22 Nisan, 2019 07:58 Güncelleme: 22 Nisan, 2019 07:58 PATNOS'TA ŞAMPİYONLUK GECESİ KUTLANDI.
PATNOS'TA ŞAMPİYONLUK GECESİ KUTLANDI.
Ağrı Süper Amatör Ligde mücadele eden ve ligin bitimi ile Namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Patnos Spor Kulübü, Bir Cafe'de kutlama yaptı.
Patnos'ta oynanan maçta Ağrı ASP Spor'u 6 – 0 yenen Patnos Spor ligin bitmesi ile Süper Amatör Lig şampiyonu olarak BAL'a yükseldi. Futbolcular ve Vatandaşlar şampiyonluğu Bir Cafe'de doyasıya kutladı.
Şampiyonluk kutlamasında bir konuşma yapan Patnos Spor Başkanı Çetin Tezcan başarıda takımdaki birlik ruhunun önemine dikkat çekerek, “Yakalanan başarıda oyuncularımızın katkısı büyük. Şehrimize hayırlı olsun. Tarihi birileri yazar, birileri yaşar, birileride okur. Biz tarih yazdık. Geçen yıl burada BAL sözü verdik. Tüm imkansızlıklara rağmen kendi çabalarımız ile birlikte kimsenin desteğini alamadan bu takımı bal ligine getirdik. Değerli Patnoslu hemşehrilerimiz ALLAH Rızası için bu takım hepimizin Patnosun Takımı Herkes elini vijdanına koysun bu takım gerek maddi gerek manevi destek vermenizi bekliyoruz.''
Patnos Belediye Eş Başkanı Emrah KILIÇ ise “Bugün çok mutluyuz. Patnos Belediyesi olarak her zaman Patnos Spor'un yanındayız ve destekçisi olacağız. İlçemize yaşattıkları mutluluktan ötürü kendilerini kutluyor ve yollarında başarılar diliyorum.'' diye konuştu.
HABER : SEDAT ZİREK - PATNOS

 

 

 

 

Yorum Ekle