SON DAKİKA

BALIKESİR'DEN DOĞUBAYAZIT'A SEVGİ KÖPRÜSÜ

İzmir Neşeli Eller Gönüllüleri, Balıkesir F Vitamini Gönüllüleri, Doğubayazıt Dalbahçe İlkokulunda oyuna öğrencilere umut olmaya çalıştılar. 13 Kasım, 2019 11:40 Güncelleme: 13 Kasım, 2019 11:40 BALIKESİR'DEN DOĞUBAYAZIT'A SEVGİ KÖPRÜSÜ

BALIKESİR'DEN DOĞUBAYAZIT'A SEVGİ KÖPRÜSÜ

İzmir Neşeli Eller Gönüllüleri, Balıkesir F Vitamini Gönüllüleri, Doğubayazıt Dalbahçe İlkokulunda oyuna öğrencilere umut olmaya çalıştılar.

Dalbahçe Köy muhtarı Meryem Önkür yaptığı girişimler sonucunda, 8 yıldır Türkiye'nin birçok bölgesinde eğitim desteğine ihtiyaç duyan çocuklar için özel bir şirkette Bölge Sorumlusu olarak görevli İdil Pamirol ile diyaloğa geçti.


Pamirol, Muhtar Önkür'ün sesine kulak vererek Balıkesir'den yola çıkarak bu kez de Doğubayazıt Dalbahçe İlkokulun da oyuna öğrencilere kitap, kırtasiye yardımı yapılması için harekete geçti.


İzmir Neşeli Eller Gönüllüleri, Balıkesir F Vitamini Gönüllüleri, bu yıl içerisinde Almanya, Muğla-Yatağan, İstanbul, Burhaniye, Edremit gibi birçok il ve ilçede yaşayan bireysel destekçilerin gönderdiği kitap ve kırtasiye malzemelerini maddi imkânsızlıklar çeken 430 öğrenciye kitap ve kırtasiye yardımında bulundular.


Dalbahçe Köy muhtarı Meryem Önkür'ün yaptığı açıklamada: Bölgemizde maddi ve manevi destege ihtiyacı olan çok hemşehrimiz var. Biz yardıma ihtiyacı olan başka köyüm olmak üzere vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarına, elimizden gelenin en iyisini  yapmaya çalışıyoruz. sosyo kültürel anlamda özellikle öğrencilerimizin gelecekte bilinçli ve erdemli bireyler olması için çalışmalarımız devam ediyor. halkımızın problemlerine duyarsız kalmayıp yardım eden başta İzmir Neşeli Eller Gönüllüleri, Balıkesir F Vitamini Gönüllüleri olmak üzere tüm yardım severlere teşekkür ederim.


Yorum Ekle