SON DAKİKA

Vali Varol’dan İsmet Bulut İlk/Ortaokuluna Ziyaret

05 Ocak, 2022 11:55 Güncelleme: 05 Ocak, 2022 11:55 Vali Varol’dan İsmet Bulut İlk/Ortaokuluna Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, İsmet Bulut İlk/Ortaokulunu ziyaret etti.

Eğitim alanındaki çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Vali Varol, Merkeze bağlı Baloluk Köyü’ndeki İsmet Bulut İlk/Ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.  

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Dr. Osman Varol, okulda incelemelerde bulunarak okulun sosyal, kültürel, sportif ve akademik faaliyetleri ile öğrenci kapasitesi hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından sınıflarında ziyaret ettiği anasınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

 Sınıf ziyaretlerini sürdüren Vali Dr. Osman Varol, geleceğin teminatı gençlere her konuda çok güvendiklerini belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Vali Varol, hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak merkezi sınava ve ortaöğretime geçmeye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri ile sınıflarında bir araya geldi. Engelli vatandaşlara karşı duyarlı olarak işaret dili öğrenen ve İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okuyan gençlerle bir süre sohbet eden Vali Varol, milletimiz var oldukça nesiller boyunca yüreklerde hissedilerek okunacak olan marşımızı, farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunun bilincinde olarak okuyan öğrencileri tebrik etti.

 Son olarak,  geleceğin mimarı öğretmenlerle Konferans Salonu’nda buluşan Vali Varol; öğretmenliğin zor, meşakkatli ve sabır isteyen bir meslek olduğunu vurgulayarak evlatlarımızın gelişiminde ve yarınlara hazırlanmasında aileler ile birlikte öğretmenlere çok büyük ve önemli görevler düştüğünü belirtti. 

Yorum Ekle