SON DAKİKA

VALİ ELBAN'IN EŞİ BEYZA ELBAN FIRAT MAHALLESİ AİLE DESTEK EVİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ ELBAN'IN EŞİ BEYZA ELBAN FIRAT MAHALLESİ AİLE DESTEK EVİNİ ZİYARET ETTİ 29 Kasım, 2018 03:07 Güncelleme: 29 Kasım, 2018 03:07 VALİ ELBAN'IN EŞİ BEYZA ELBAN FIRAT MAHALLESİ AİLE DESTEK EVİNİ ZİYARET ETTİ

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın eşi Hanımefendi Beyza Elban, Fırat Mahallesi Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti.



Ziyarette Hanımefendi Elban'a, Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nurcan Çelik ve Aile ve Kadın Destek Merkezi Koordinatörü Esra İnanlı eşlik etti.



Hanımefendi Elban, Fırat Mahallesi Valilik bünyesinde açılan Aile Destek Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. Merkeze gelen kadınlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Hanımefendi Elban kursiyerler ile yakından ilgilendi. Hanımefendi Elban'nı Merkezde gören kursiyerler ise ziyaretten dolayı son derece memnun kaldıklarını ve söz konusu merkezlerin açılmasında emeği geçen herkese şükranlarını sunduklarını belirttiler.

 

 

 


Yorum Ekle