SON DAKİKA

Tutak Emniyet Amirliği 'Çaylar Bizden, Sohbet Sizden' Projesi Uyguluyor

Çay ve kurabiye ikramının ardından vatandaşlar, protokol üyelerine ilçenin ve kendilerinin problemleriyle ilgili sorular yöneltti. 31 Mart, 2013 04:16 Güncelleme: 31 Mart, 2013 04:16 Tutak Emniyet Amirliği 'Çaylar Bizden, Sohbet Sizden' Projesi Uyguluyor

 

Ağrı'nın Tutak İlçe Emniyet Amirliği tarafından uygulanan "Çaylar Bizden, Sohbet Sizden" Projesi kapsamında Kaymakam Murat Beşikçi, Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, İlçe Emniyet Amiri Ersin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, İlçe Müftüsü Naci Çakmakçı, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç İregür ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Merkez Camisi Kıraathanesi'nde toplantı düzenlendi. Çay ve kurabiye ikramının ardından vatandaşlar, protokol üyelerine ilçenin ve kendilerinin problemleriyle ilgili sorular yöneltti.

 

Başkan Osmanağaoğlu, yaptığı konuşmada devletle vatandaş kaynaşması adına düzenlenen çaylı sohbeti değerlendirerek, "İlçemizin yararına, birlik ve beraberliğimiz adına, güzel şeyler yapma adına, yanlışlarımızı görüp düzeltme adına, vatandaşlarımızın sıkıntılarını paylaşarak yarın için neler yapılabileceğimizi istişare etmeliyiz. Bu anlamda ilçemizin mülki amirleri olarak buradayız ve hizmete hazırız. Bizler iklimi ve coğrafi yapısı itibarıyla zor bir bölgenin insanlarıyız. Bütün zorluklara rağmen hamdolsun ki bıkmadan, yorulmadan halkımıza hizmete devam dedik ve hiçbir işimizi yarım bırakmadık." şeklinde konuştu.

Tutak Emniyet Amirliği 'Çaylar Bizden, Sohbet Sizden' Projesi Uyguluyor

 

Yorum Ekle