SON DAKİKA

Teniste Erzurum ve Ağrı kardeşliği

15 Mart, 2012 21:10 Güncelleme: 15 Mart, 2012 21:10 Teniste Erzurum ve Ağrı kardeşliği

12 Mart Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında Ağrılı tenisçiler yaptıkları tüm maçları kazanarak döndüler.

12 Mart Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında Ağrılı tenisçiler yaptıkları tüm maçları kazanarak döndüler.

Erzurum’un Düşman İşgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katılan Ağrılı tenisçiler büyük bir başarı elde ederek döndüler.

Kurtuluş Şenlikleri kapsamında Erzurum Kız Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonunda 4 gün devam eden turnuvalar sonucunda Ağrı’dan katılan tenisçiler yaptıkları maçların tamamını kazanarak büyük bir başarı elde ettiler.

Erzurum Tenis İl Temsilciliği’nin mükemmel bir organizasyon ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuva hakkında açıklamalar yapan Erzurum Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu, tenisin doğu bölgelerinde büyük bir çıkış yakaladığını belirterek, Ağrılı tenisçilerin burada gösterdiği performanstan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tozoğlu, Ağrı ve Erzurum’un teniste altyapı çalışmaların ağırlık verdiğini ve bu kapsamda yapılacak olan her türlü organizasyonu kardeş kulüp olan Ağrı Tenis Kulübü ile yapacaklarının altını çizdi.

4 gün boyunca Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait olan Palandöken Kayak ve Dağ Evinde kalan Ağrılı tenisçiler, turnuvanın bitişinin ardından, Ağrı Tenis Kulübü tarafından hazırlanan ve Türkiye Tenis Federasyonu ve Marmara Üniversitesi destekli AB Gençlik projesi kapsamında Erzurum’da tarihi mekanları gezme fırsatı buldular. 12 Mart Kurtuluş Şenliklerinin sona ermesinin ardından, Palandöken’de ilk defa kayak yapma şansını yakaladılar.

Erzurum’da devam eden Kurtuluş Şenlikleri Kapsamında mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın kendilerini gururlandırdığını belirten Erzurum Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu, Ağrı’da tenise büyük hizmetler veren Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya ve Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis’e teşekkür ederek, bundan sonra yapılacak tüm organizasyonları el ele vererek yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle