SON DAKİKA

Taşlıçay'da Öğretmenler günü Kutlandı

24 Kasım, 2011 16:49 Güncelleme: 24 Kasım, 2011 16:49 Taşlıçay'da Öğretmenler günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taşlıçay’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Taşlıçay’daki kutlamalar sabah saatlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Tunç, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla, Atatürk anıtına kadar gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.

Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Atatürk Kültür Salonunda devam eden etkinliğe Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, İlçe Emniyet Amiri Hakan Kılıçaslan, Milli Eğitim Müdürü Fikret Tunç, Kurum Amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Tunç yaptı. Tunç Konuşmasında "Öğretmenlik mesleğini diğerlerinden ayıran en önemli özellik insan odaklı bir meslek olmasıdır" dedi.

Van’daki depremde hayatını kaybeden öğretmenlere Allah'tan rahmet dileyen Tunç, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını söyledi.

Düzenlenen programda 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili şiir ve kompozisyonlar okundu.

Daha sonra göreve yeni başlayan 14 öğretmen tarafından Türk Bayrağı'na el basılarak Öğretmen Yemini edildi. İlçede görev yapmış emekli öğretmenlerden İsmail Demir ve Mehmet Özcan 'a, Kaymakam Murat Zadeleroğlu tarafından hediyeleri verildi.

Öğretmenler arası düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğretmenlere yine Kaymakam Zadeleroğlu, Belediye Başkanı ve Emniyet Amiri tarafından ödülleri verildi.

Düzenlenen kutlama programı günün anlam ve önemini belirten slayt gösterisinin izlenmesinin ardından son buldu.

Yorum Ekle