SON DAKİKA

SURİYELİ ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

Suriyeli öksüz ve yetim çocukların tespit edilmesi amacı ile çeşitli kurum temsilcilerinin katılımı ile kurulan komisyonun ilk toplantısı yapıldı. 21 Mart, 2016 09:56 Güncelleme: 21 Mart, 2016 09:56 SURİYELİ ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

Suriyeli öksüz ve yetim çocukların tespit edilmesi amacı ile çeşitli kurum temsilcilerinin katılımı ile kurulan komisyonun ilk toplantısı yapıldı.

 

Suriyeli öksüz ve yetim çocukların tespit edilmesi amacıyla kurulan komisyon Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci başkanlığında, Valilik Ahmedi Hani Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Sedat İnci'nin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ile bazı kurum temsilcileri katıldı.


Toplantı sonrası; gündem konusu olan “ Suriyeli Yetim ve Öksüz Çocuklar'ın tespit edilmesi amacı ile İl bünyesindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli meslek elemanlarından oluşturulan icapçı listesindeki Meslek elemanları için eğitim planlanması kararları alındı.

 

asur1

 

asur2

 

asur3

 

asur4

 

asur5

Yorum Ekle