SON DAKİKA

Seyitoğlu'ndan Helise Ziyafeti

Ağrı Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Seyitoğlu, evinde helise yemeği vererek misafirlerini ağırladı. 16 Şubat, 2013 05:29 Güncelleme: 16 Şubat, 2013 05:29 Seyitoğlu'ndan Helise Ziyafeti

Ağrı Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Seyitoğlu, evinde helise yemeği vererek misafirlerini ağırladı.


Akşam saatlerinde yenilen helise yemeğine Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Eski Milletvekili Fecri Alpaslan, Başkan Yardımcıları İbrahim Kösedağ, Ömer Çelik, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Uzun sürede hazırlanan helise yemeğini yiyen davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ettiler.


Amacının birlik ve beraberlik ortamı içerisinde kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Süleyman Seyitoğlu, bunu yöresel helise yemeği ile yaptığını söyledi. Bu tür ortamların önemli olduğuna dikkat çeken Seyitoğlu “Misafirlerimizin iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Misafirlerimiz hazırlanan heliseyi çok beğendiler. Farklı zamanlar da bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz” dedi. Davetliler gecenin geç saatlerinde evden ayrıldılar.

 

 

Yorum Ekle