SON DAKİKA

Sayın çok Muhterem Ali Bulut, Bu işi unut!..

Sayın çok Muhterem Ali Bulut, Bu işi unut!.. 14 Mayıs, 2019 14:20 Güncelleme: 14 Mayıs, 2019 14:20 Sayın çok Muhterem Ali Bulut,

Bu işi unut!..

DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ GAZETESİ AĞRI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA YAZILANLARI DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜ

 

"Göreve geldiği günden bu yana personeli ve Ağrılılar ile yıldızı barışmayan adı sürekli değişik senaryolarla anılan Ali Bulut, görevden alınarak memleketi Kırşehir'e doktor olarak atandı. Kendisi hakkında yapılan haberleri torpilleri sayesinde savuşturan ve basın mensuplarına etmediği iftira kalmayan Bulut'un gidişi Ağrı'da büyük sevinç oluşturdu...."

iŞTE BASINDA ÇIKAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ALİ BULUT HAKKINDA Kİ NEGATİF BU YAZIDA YAZILANLARI  DAHA ÖNCE DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ  GÖRMÜŞ VE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GELMEMESİ İÇİN AŞAĞIDA YAZIYI YAZMIŞTIR.

AYRICA O DÖNEMİN AĞRI MİLLETVEKİLİ  CESİM GÖKÇE İLE GÖRÜŞÜLEREK BU KİŞİNİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GELMESİNİN ÖNLENMESİ İSTENMİŞTİR.HEYHAT SESİMİZİ DUYAN OLMADI.ALİ BULUT'TA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ATANARAK İSTEDİĞİ GİBİ AT OYNATTI.ALİ BULUT İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ YÖNETİMİYLE AĞRI'YA KARABULUTLARI GETİRDİ.BİR ÇOK SKANDALARA İMZA ATTI.BAŞTA İLÇE YEREL BASINDA ÇIKANMASI GEREKLİ VEYASAL  HAK OLAN İLANLARI KANUNSUZ KEYFİ OLARAK KESEREK,İLÇE YEREL GAZETELERİN HAKKINI GASP ETMESİ YANI SIRA İLÇE ESNAFLARININDA İLANA ÇIKARTIKLARI İHALELER TAKİP ETMESİNİN ÖNÜNÜ KESEREK ZARARA SOKMUŞTUR.

İŞTE AĞRI'YA ZARAR VEREN ALİ BULUT'UN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GELMEMESİ İÇİN  YAZDIĞIMIZ YAZI:

çok Muhterem Ali Bulut,

Bu işi unut!..

Bilindiği gibi sağlıkta her şey sil yeniden başla noktasına gelindi…

Değişik bir deyimle Sağlığın ana nüvesini oluşturan Sağlık Müdürlüğünün doğurduğu yan dallar tekrar Sağlık Müdürlüğü bünyesine girdi!

Ağrı'da Lağvedilen en büyük sağlık kuruluş şüphesiz Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğidir.

Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ali Bulut'un döneminde Ağrı Sağlık yönünde büyük darbe almıştır.

Bu dönemde yönetimde keyfilik ve bireysellik korkunç denilecek derecede ön plana çıkmıştır.

Hani derler ya…”gelen gideni aratır”

Ali Bulut yönetimi,giden yönetime bin selavvat getirti..

Bu savlarımıza birkaç örnek verelim:

Örneğin; tüm hastanelerin satın alım işlemleri Merkeze alınmıştır.

4 bin Tl'den fazla doğrudan temin kanalı kapatılmış ve hastaneler istenilen hizmetlerden kör topal yürütme zorunluluğunda kalmıştır.

Bir hastane idaresinin Hizmet gereksinimi karşılamada yazışmalar la istemde bulunan ödenek zamanında gelmediği için hastalara verilen hizmet ınkıtaya uğramıştır.

İhale ilanlarının merkezde yapılması ve adaletsiz dağılımı yasal olarak 4-5 işçiyi sigortalı işçiyi çalıştırmak zorunda kalan ilçe Yerel Gazetelerinin yaşam kanallarını tıkamış ve ilçe Yerel Gazetelerinin kapılarına kilit vurma aşamasına getirmiştir.

Ayrıca merkezileştirilen ilanlar nedeniyle ilçelerin esnafları çok büyük tarzda olumsuz yönde etkilendiği de bilinen bir gerçektir.

Türkiye'de bulunan tüm Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde 150 yataklı hastanelerin ödenekleri ve harcamaları o hastanelerin yönetimince yapılmaktadır.

Oysa Çok saygı değer, o denli muhterem Genel Sekreter ve Mali Hizmetler Başkanı olan Ağrı Kamu Hastaneler Birliğindeki bu muhteşem ikili Doğubayazıt ve Patnos Hastanelerinin 150 yataklı olmasına karşın, Bu Hastanelerin ödenek ve harcamaları merkezileştirmiştir.

Bu bir keyfiliktir.

Ve hangi amaca yönelik olduğu kafalarda negatif işaretler bırakmasına yol açmıştır…

Bu durumda Doğubayazıt ve Patnos hastaneleri kıskaç nedeniyle hizmet veremez duruma gelmiştir.

Keyfilikleri çoğaltabiliriz!...

Yukarıdaki kısmen anlatılan tabloda buram buram başarısızlık kokan bir profilin Sağlık Müdürlüğüne talip olmasıyla ,gelip  sağlığı abat mı edecek?..

Onun için diyoruz ki,

Sayın çok Muhterem,Ali Bulut,Sen bu işi Unut!...

Ve de Kalp,damar Cerrahlığına dön belki yaptığın sağlık hizmetlerindeki yanlışlıkları bir nebze olsa dahi telafi edebilesiniz!...

Bizden söylenmesi!...

HALKIN SESİ

Yorum Ekle