SON DAKİKA

Muğla'da lunapark kazası: 1 ölü

Bodrum'da, lunaparktaki oyuncaktan düşen çocuk hayatını kaybetti. 23 Ağustos, 2014 02:48 Güncelleme: 23 Ağustos, 2014 02:48 Muğla'da lunapark kazası: 1 ölü

Ailesiyle ilçede faaliyet gösteren lunaparka giden 11 yaşındaki Kerem Kutlu, lunaparkta bir süre gezindikten sonra yaklaşık 15 metre yüksekliğe kadar çıkabildiği belirtilen "Adrenalin Max" isimli oyuncağa bindi. Kerem Kutlu oyuncak yükseldikten kısa bir süre sonra oturduğu koltuğun güvenlik kemerinin açılması sonucu 5 metre yüksekten hızla zemine çakıldı.

Ağır yaralanan çocuğun olay yerinde kalbi durdu.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 sağlık ekiplerince, ambulansa taşınan yaralıya burada yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kerem Kutlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından çocuğun ailesi sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından olayla ilgili lunapark görevlisi bir kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, lunapark hizmete kapatıldı.

 

Yorum Ekle