SON DAKİKA

MEM.Akboğa'dan Öğrencilere Moral

Taşlıçay'ın başarılı Milli eğitim müdürü Hüseyin Akboğa TEOG sınavına giren öğrencileri ziyaret ederek moral verdi. 30 Nisan, 2016 03:44 Güncelleme: 30 Nisan, 2016 03:44 MEM.Akboğa'dan Öğrencilere Moral

Taşlıçay Milli Eğitim müdürü Hüseyin Akboğa teog sınavına giren öğrencileri ziyaret etti. İlçe okullarını ziyaret eden Akboğa ilçede son yıllara göre büyük bir başarı elde edildiğine vurgu yaptı.


Akboğa daha sonra Selahaddin Eyyubi Ortaokulunda teog sınavına giren öğrencileri motiveetmek amacıyla ziyaret etti, öğrencilerin akademik, eğitim düzeyi hakkında okul müdür Mehmet Nasır Tanışman'dan bilgi aldı.


Akboğa teogla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu sınavımızda yaptığım araştırmaya göre matematik soruları dışında pek fazlada zor soruların olduğunu sanmıyorum, matematik soruları biraz öğrencilerimizi zorlamış görünüyor. İlçemizde çok başarılı öğrencilerimiz mevcut,  Taşlıçay ilçe merkezinden tutun, en uzak köyüne kadar öğrencilerimizle tek tek ilgilenen öğretmenlere sahibiz, öğretmenlerimize bu konuda tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.


Akboğa daha sonra tüm okulları ziyaret ederek başarıların dahada artmasını temenni ederek, çalışmalarına devam etti.

Yorum Ekle