SON DAKİKA

Mehmet Erat'tan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Mehmet Erat'tan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı 02 Mart, 2019 03:06 Güncelleme: 02 Mart, 2019 03:06 Mehmet Erat'tan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat, Yeni Van Caddesinde açılışını yaptıkları Seçim İrtibat Bürosunda sert konuştu. Erat, “Kimsenin Ağrılıları Kandırmaya Hakkı yok” dedi.


Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat, Saadet Partisinin Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Saadet Partisine gönül vermiş partililer, Saadet Partisinin ilçe teşkilatlarının yer aldığı açılışta, Mehmet Erat, Diğer adayları eleştirdi.


Hiç kimsenin Ağrılıları kandırmaya hakkı olmadığını söyleyen Erat; “Bu ülkenin Tarım ve Orman Bakanlığı ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü var. Ağrı'nın 450 bin büyük baş hayvanı bulunuyor. Sen her gün 100 tır et gönderirsen, bu yüz tır et 24 bin hayvan ediyor. Ağrı'nın tüm hayvanlarını kesip gönderseniz, yirminci gün Ağrı'da fakir fukara kilosu 100 milyona et yer. Ağrı insanlarını kandıramazsınız. İnsanların aklıyla alay edemezsiniz. Bu ilin Tarım Müdürü var, bu ilin Et Balık Kombinası var. Gidin sorun, size gerçekleri açıklasınlar. Bunlar şark kurnazlığı yapıyor. Yalanı söylüyorlar, milletin inanmasını bekliyorlar” dedi.


Kimse bu şehirde uzaklıktan bahsetmesin diyen Erat “Ben Ağrı'nın öz evladıyım. Ömrüm bu sokaklarda, caddelerde geçti. Adamın biri kalkmış diyor ki Muş'mu uzak, Tutak'mı uzak. Bende soruyorum. Ben Sıtkiye mahallesinde doğdum, o mahallede büyüdüm, o sokaklarda gezdim. Şimdi Abide mahallesinde oturuyorum. O zamanda benim şunu sorma hakkım var. Tutak'mı uzak, Abide mahallesimi uzak. İnsanlar yolların uzaklığına göre oy verecekse, bu oyu kendi öz çocuklarına verecekler. Ben Ağrı'nın öz ve yerli bir adayıyım. ” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle