SON DAKİKA

Koyun-Keçi Birliğinden Yetiştiricilere Danışmanlık Hizmeti

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmetnuri Samancı, Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında yetiştiricilerimizin bilgilendirilmesi için çalışma başlatıklarını söyledi. 05 Mart, 2013 15:40 Güncelleme: 05 Mart, 2013 15:40 Koyun-Keçi Birliğinden Yetiştiricilere Danışmanlık Hizmeti

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmetnuri Samancı, Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında yetiştiricilerimizin bilgilendirilmesi için çalışma başlatıklarını söyledi.

 

Birlik başkanı Mehmetnuri Samancı Danışmanlık hizmetleri kapsamında firmalar ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu bu hizmetten yetiştiricilerimizinde yararlanması adına özel firma aracılığıyla bu hizmeti ilimiz yetiştiricilerine kazandıracağız dedi

Başkan Samancı açıklamasında ; yetiştiricilerimize; Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarının zamanında ve yeterli düzeyde karşılanması amacı ile Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında Sertifikalarını Almış (Veteriner Hekimliği Bölümü, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan yetiştiriciliği bölümü, Zooteknik bölümü, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Bölümü, Süt Ve Besi Hayvancılığı Bölümü, Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Bölümleri) mezunu olan 40 kişiyi istihdam ederek Yetiştiricilerimizin bu hizmetten faydalanmaları sağlanacaktır.  başvurular için irtibat numaraları 0472-216-02-15 ve 0472-216-02-25 numaralı hatlardan başvuruda bulunmak isteyenler müracaat edebilirler” dedi.

 

 

Yorum Ekle