SON DAKİKA

Kars’ta sağanak sonrası ev ve araziler sular altında kaldı

Kars'ta etkili olan sağanak yağmur ve dolunun ardından oluşan sel nedeniyle, çok sayıda ev ve tarım arazilerini su bastı. 17 Haziran, 2020 13:26 Güncelleme: 17 Haziran, 2020 13:26 Kars’ta sağanak sonrası ev ve araziler sular altında kaldı

Kars’ta sağanak sonrası ev ve araziler sular altında kaldı

Kars'ta etkili olan sağanak yağmur ve dolunun ardından oluşan sel nedeniyle, çok sayıda ev ve tarım arazilerini su bastı.

Kars'ta öğlenden sonra başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmur ve dolunun sele dönüştüğü Kümbetli köyünde çok sayıda evi su bastı. Yağmura hazırlıksız yakalanan köylüler ise su taşkınlarını önlemek için kanal girişlerini temizledi. Yağmurun etkili olduğu Kümbetli köyünde evlerin bahçeleri ve tarım arazileri sular altında kaldı. Kars'ta yağışlı aralıklarla devam ediyor.

Vatandaşlardan Dursun Esmaray, gazetecilere yaptığı açıklamada, yağmur ve dolu nedeniyle evleri su bastığını belirterek, "Suyun önünü açmaya çalışıyorum. Köyümüzde birçok koyun da telef oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun." dedi.

kars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(1).jpgkars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(2).jpgkars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(3).jpgkars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(4).jpgkars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(5).jpgkars’ta-saganak-sonrasi-ev-ve-araziler-sular-altinda-kaldi-(6).jpg


Yorum Ekle