SON DAKİKA

İstanbul'da tekne faciası: Çok sayıda ölü var

İstanbul Boğazı'nın Karadeniz çıkışı Rumeli Feneri açıklarında bir teknenin battığı, çok sayıda kişinin denize düşerek boğulduğu öğrenildi. Bir kaç kişinin ise sağ olarak kurtarıldığı belirtiliyor. 03 Kasım, 2014 06:38 Güncelleme: 03 Kasım, 2014 06:38 İstanbul'da tekne faciası: Çok sayıda ölü var

Radikal'in haberine göre Türkiye yeni haftaya yine bir facia haberiyle başladı. İstanbul Boğazı'nın Karadeniz çıkışında batan bir teknede bulunan çok sayıda kişinin denize düşerek boğulduğu, 10 cesede ulaşıldığı ve 30'u aşkın kişinin de kayıp olduğu belirtiliyor.

Rumeli Feneri açıklarında batan teknenin kaçak göçmenleri taşıdığı düşünülüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin arama çalışmalarına Rumeli Feneri'ndeki balıkçı tekneleri de katıldı.

Yorum Ekle