SON DAKİKA

Hamur Kaymakamı Cüneyt MANİSA'NIN Teşekkür ve Başsağlığı Mesajı

Ülkemizin ve milletimizin geleceğini karartmayı amaç edinen darbe teşebbüsüne karşı, tüm benliğiyle şaha kalkan, demokrasiye olan bağlılığını yüksek ve gür sesiyle haykıran ilçe sakinlerime teşekkür ediyorum. 18 Temmuz, 2016 07:07 Güncelleme: 18 Temmuz, 2016 07:07 Hamur Kaymakamı Cüneyt MANİSA'NIN Teşekkür ve Başsağlığı Mesajı

Ülkemizin ve milletimizin geleceğini karartmayı amaç edinen darbe teşebbüsüne karşı, tüm benliğiyle şaha kalkan, demokrasiye olan bağlılığını yüksek ve gür sesiyle haykıran ilçe sakinlerime teşekkür ediyorum.

 

Aziz halkımız ne de bizler, darbecilere asla geçit vermeyeceğiz. Seçimlerle şekillenen milli iradeye, ülkemiz insanının bizzat seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımıza, halkın özgür iradesinin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, Hükümetimize, hukuk devletine ve bayrağımıza olan bağlılığımızı her ne pahasına olursa olsun koruyacak, ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa etmedeki kararlılığımızı daima muhafaza edeceğiz. Şu asla unutulmamalıdır ki, millet iradesinin önünde kimse duramaz ve hiçbir kimsede millet iradesini hiçe sayamaz.


Bu duygu ve düşünceler içerisinde ülkemize ve hükümetimize karşı saygın askerimizin içersinde belirli bir terörist grup tarafından haince ve kalleşçe yapılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyor, çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden ve altın harflerle isimlerini tarihe not düşen şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.


Cüneyt MANİSA
Hamur Kaymakamı

Yorum Ekle