SON DAKİKA

Minik Eller, Büyük Hayaller. Doğubayazıt'ta Geleneksel Sanatlarla 23 Nisan Coşkusu kutlandı

. 26 Nisan, 2024 11:32 Güncelleme: 26 Nisan, 2024 11:32 Minik Eller, Büyük Hayaller. Doğubayazıt'ta Geleneksel Sanatlarla 23 Nisan Coşkusu kutlandı

Doğubayazıt Halk Eğitimi Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

"Minik Eller, Büyük Hayaller" teması altında düzenlenen etkinlikler, ilçedeki çeşitli okullarda öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve usta öğreticileri, anaokulundan ortaokula kadar geniş bir yelpazede geleneksel sanatlarımızı ve kültürel mirasımızı öğrencilere tanıttı. Ebru sanatı, tezhip sanatı, yöresel oyunlar ve daha birçok etkinlikle öğrencilerin ilgisini çekerek yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlandı.

Bu anlamlı etkinlikler, sadece bir günle sınırlı kalmayacak. Hayat Boyu Öğrenme Kurumları tarafından yıl boyunca devam ettirilecek olan etkinliklerle öğrencilerin kültürel mirasımıza ve sanatımıza olan ilgisi sürekli canlı tutulacak.

Doğubayazıt Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Göy; "Halk Eğitim Merkezimiz, minik ellerin büyük hayallere ulaşmasını desteklemeye devam edecek ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla buluşmaya devam edecek" dedi...


Yorum Ekle