SON DAKİKA

Fizyoterapist Zehra Baydar, huzursuzluk içinde olan ailelere umut ve çözüm getiriyor..

. 28 Kasım, 2023 04:01 Güncelleme: 01 Nisan, 2024 12:38 Fizyoterapist Zehra Baydar, huzursuzluk içinde olan ailelere umut ve çözüm getiriyor..

Doğubayazıt'ın güçlü fizyoterapisti Zehra Baydar, coğrafi konumuyla dikkat çeken bir mahallede, toplumda tabu olarak görülen mahrem duygulara cesurca dokunarak onarıcı bir rol üstleniyor. 

Baydar, evliliklerde ortaya çıkan zorlukları aşmada ve ailelere sağlıklı ilişki dinamikleri sunmada önemli bir rol oynamaktadır. Mahremiyetin restore edildiği bu özel köşede, Zehra Baydar'ın cesur ve etkili yaklaşımı, Doğubayazıt'ın huzursuz geçen ailelerine umut ve çözüm getiriyor.

Baydar, medeni cesaretiyle bilinen, kadınların genellikle konuşmaktan çekindiği konuları cesaretle ele alarak, danışanlara özgü yaklaşım ve tedavi sunuyor. Ağrısız ve korkusuz bir iyileşme vaat eden pelvik kas fizyoterapisi ve cinsel terapi ile sorunları en fazla 3 seansta çözdüklerini belirtiyor.

Zehra Baydar, İnegöl Caddesi MEK İş Merkezi Ağrı Dağı Turizm üstünde Doğubayazıt Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde, fizyoterapi, cinsel terapi ve diğer alanlarda uzmanlaşmış bir terapist olarak tanınıyor. Baydar, cesur ve açık yürekli bir danışman olarak, huzursuz geçen ailelerin sorunlarını çözmeye yönelik cesur adımlar atan bir birey olarak öne çıkıyor...

 

Yorum Ekle