SON DAKİKA

FEMEN IŞİD bayrağını yaktı

Terör örgütü IŞİD'e karşı sosyal medyada kampanya başlatıldı. FEMEN, IŞİD bayrağını yaktı. 09 Eylül, 2014 06:00 Güncelleme: 09 Eylül, 2014 06:00 FEMEN IŞİD bayrağını yaktı

ALS hastalığıyla mücadele etmek ve hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak için başlatılan ve bir anda tüm dünyaya yağılan "buz kovası ile meydan okuma" kampanyasının ardından, IŞİD'e karşı yeni bir mücadale kampanyası doğdu.

FEMEN, IŞİD BAYRAĞINI YAKTI

ALS ice bucket challenge meydan okuması, terör örgütü IŞİD'e karşı durmak ve protesto etmek isteyenlere ilham verdi. Dünyanın dört bir yanından IŞİD bayraklarının yakılma fotoğrafları paylaşılmaya başlandı. IŞİD bayrağı yakanlar arasında FEMEN de yer aldı.

HERŞEY İÇİN SOYUNAN FEMEN UKRAYNA İÇİN SOYUNMAMIŞTI

Dünyanın dört bir yanında en basit konularla ilgili dahi eylem yapıp orasını burasını açan FEMEN, kendi ülkesine duyarsız kalmıştı.

 

Yorum Ekle