SON DAKİKA

Ekrem Çelebi'nin19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Ağrı Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem ÇELEBİ, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 18 Mayıs, 2019 22:57 Güncelleme: 18 Mayıs, 2019 22:57 Ekrem Çelebi'nin19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

 

AK Parti Ağrı Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem ÇELEBİ, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Çelebi mesajında;
19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bundan 100 yıl önce Samsun'da yakılan istiklal meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum'dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmış; birlik ve beraberlik içerisinde, azim, cesaret, kararlılık ve inançla verilen o eşsiz mücadele, bilahare Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanmıştır.
İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir.
İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimiz, tarihlerine sahip çıkmaları, milli değerlerine bağlılıkları, her açıdan nitelikli ve donanımlı olmaları sayesinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımada temel unsur konumundadırlar.
Türkiye Cumhuriyeti, gençlerinin başarılarıyla her alanda lider ülke olma hedefine her gün biraz daha yaklaşmaktadır. Ülkemiz için değerlendirilmesi gereken büyük bir fırsat olan genç nüfusumuz, geleceğimizin en önemli teminat ve güvencesidir. Gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmak öncelikli çabamızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtararak bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ederken, aziz milletimizin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.
Yorum Ekle