SON DAKİKA

Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı Cemal Can'dan 2024 Yeni Yıl Kutlama Mesajı:

Sevgili Doğubayazıt Ticaret Odası Üyeleri ve Değerli İş Dünyası Temsilcileri, 31 Aralık, 2023 11:28 Güncelleme: 08 Ocak, 2024 00:29 Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı Cemal Can'dan 2024 Yeni Yıl Kutlama Mesajı:

Sevgili Doğubayazıt Ticaret Odası Üyeleri ve Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Yılın son günlerine yaklaşırken, birlikte geçirdiğimiz başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2023’ün zorluklarına karşı gösterdiğimiz dayanıklılık ve birlikte kazandığımız başarılarla dolu bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni bir yıla girerken, 2024’ün bize sağlık, mutluluk ve daha büyük başarılar getirmesini diliyorum. İş dünyamızın güçlenerek devam edeceğine olan inancımızı koruyarak, birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza olan güvenimizi pekiştirmek istiyorum.

Yeni yılda, işbirliği içinde daha da güçlenerek, Doğubayazıt’ın ekonomik büyümesine ve ticaretin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğimize inanıyorum. Hep birlikte daha aydınlık ve başarılı yarınlara adım atmak için kararlılıkla çalışmaya devam edelim.

Tüm üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma ve Doğubayazıt halkına sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl dilerim. Yeni yılın herkes için hayırlar getirmesini temenni eder, sevgi ve başarı dolu günler geçirmenizi dilerim.

Saygılarımla,

Cemal Can

Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı

Yorum Ekle