SON DAKİKA

Doğubayazıt’ta Fahiş Fiyat Uygulayan Marketlere Ceza Kesildi

28 Aralık, 2021 17:02 Güncelleme: 28 Aralık, 2021 17:02 Doğubayazıt’ta Fahiş Fiyat Uygulayan Marketlere Ceza Kesildi

Son zamanlarda kurun etkileri ile artan fiyatlar ve akabinde düşen kurla beraber adeta sessizliğe gömülen özellikle büyük marketler Belediye Başkanı Yıldız Acar ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi ve gerekli yerlere ciddi cezalar kesildi.

Belediye Başkanı Yıldız Acar tarafından verilen talimatla fiyatların düşüşe geçmesi beklenirken, aksine artış olan ürün tespitlerinde belediye ekipleri ciddi cezalar uyguladı. Bu ekonomik krizi fırsat bilen ve küçük esnafı yaralayarak halkı mağdur eden, krizi fırsata çeviren fırın, market, kasap ve bütün alışveriş merkezleri ekipler tarafından denetlenecek ve gerekli cezai işlemler uygulanmaya devam edecek.

Başkan Acar; ‘’Artan kurun ardından fiyatları yüksek tutan ve kurun düşüşü ile beraber depolardan raflara mal koymayan, raf ve kasa fiyatlarının uyuşmadığı kurumsal firmalar, halkımızı ciddi şekilde mağdur etmiştir. Bugün yaptığımız denetimlerde de görüldüğü gibi hala aynı olaylar devam ediyor. Biz bu konuya asla müsaade etmeyeceğiz. Cezalar ile birlikte Gerekirse ruhsat iptaline kadar gideceğiz. Bu uygulamalar rutin olarak devam edecek. Bundan halkımızın şüphesi olmasın ‘’ dedi.

Yorumlar
A
Ahmet Çelik2 yıl önce

Doğubeyazıt halkı fısatçıların haksızlıklarını hak etmemiştir. Hele stokçuları hiç değil. Haram kazanç peşinde olanların timsah gözyaşlarına bakılmamalı!!!

Yorum Ekle