SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Çalışkan Bir Eğitimci; Sevet Şahin

17 Eylül, 2023 16:24 Güncelleme: 17 Eylül, 2023 16:24 Doğubayazıt'ta Çalışkan Bir Eğitimci; Sevet Şahin

Eğitime Destek Platformu Doğubayazıt Sorumlusu Servet Şahin Gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetemizin Sahibi Hamza Salman ve Gazete yönetimimizden Ayhan Yardımcı ile bir görüşme gerçekleştiren Eğitimci Servet Şahin, Doğubayazıt'taki öğrencilerin en güzel şekilde yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirerek, Platformumuzla eğitim faaliyetini yürüttüklerini belirterek; 'Geleceğimizin emanetçisi çocuklara; eğitimin en iyisini vermeye çalışıyoruz' dedi. 

Eğitime Destek Platformu, eğitim çağındaki bütün çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelerini sağlamak, bu amaç için altyapı oluşturmak ve aynı gayeye sahip STK’lar arasında ortak koordinasyon ve iş birliği yapmak amacı ile ülke genelinde çalışmalar yürütüyor.

Doğubayazıt’ta da faaliyetler yürüten Eğitime Destek Platformu Sorumlusu Servet Şahin, çalışmalarının istişaresini yapmak için ilerki günlerde Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ve Belediye Başkanı Yıldız Acar'a bir ziyaret gerçekleştirerek, platformun Doğubayazıt’ta yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verecek. Eğitimin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için Yerel yönetimlerden destek isteyeceğini de ifade etti...

Yorum Ekle