SON DAKİKA

İstanbul Pinyanişililer Derneği Kahvaltı Programında Bir Araya Geliyor

İstanbul Pinyanişililer Aile Mensupları Derneği, nesillerdir süregelen akrabalık bağlarını pekiştirmek ve aile mensuplarını aynı sofra etrafında buluşturmak amacıyla kapsamlı bir kahvaltı organizasyonu düzenliyor. 24 Ekim, 2026 07:24 •Güncelleme: 24 Ekim, 2026 07:24 İstanbul Pinyanişililer Derneği Kahvaltı Programında Bir Araya Geliyor

25 Ekim 2026 Pazar günü saat 11.00’de Bağcılar’daki dernek merkezinde gerçekleştirilecek olan buluşmaya, Zeydan ailesinin de katılım sağlayacağı bildirildi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Dernek yönetimi tarafından paylaşılan davet metninde, ortak paydalarda buluşmanın ve geleneksel dayanışma ruhunu gelecek nesillere aktarmanın önemine vurgu yapıldı. Tüm aşiret mensuplarını bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyonda, hem hasret giderileceği hem de aile içi bağların güçlendirileceği ifade edildi.

İstanbul Pinyanişililer Aile Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleş, yayınladığı mesajda tüm aile mensuplarına çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Bir sofranın bereketi, etrafında buluşan gönüllerle çoğalır. Nesillerdir süregelen akrabalık bağlarımızı güçlendirmek, ortak paydamızda buluşmak ve birlikteliğimizi gelecek nesillere taşımak için bütün Pinyanişî ailesi mensuplarını kahvaltı buluşmamıza gönülden davet ediyoruz. Kahvaltı buluşmamız aşiret mensuplarımıza yönelik olduğundan, tüm akrabalarımızın haberdar olabilmesi adına bu duyurunun paylaşılmasını rica ediyoruz. Birliğimiz ve muhabbetimiz daim olsun."

Etkinlik Detayları ve Adres Bilgisi

Tarih: 25 Ekim 2026 Pazar

Saat: 11.00

Yer: İstanbul Pinyanişililer Aile Mensupları Derneği Merkezi

Adres: Fatih Mahallesi, 1870 Sokak, Dış Kapı No: 1, İç Kapı No: 41, Bağcılar / İstanbul

Yorum Ekle