SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT HASTANESİNDE BİR İLK

08 Şubat, 2012 07:09 Güncelleme: 08 Şubat, 2012 07:09 DOĞUBAYAZIT HASTANESİNDE BİR İLK

Doğubayazıt Doç.Dr.Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde 21. yüzyılın teknolojisiyle bir ilke imza atıldı.

 

Zamanın İl Daimi Meclis Üyesi Abdullah İlhan'ın büyük gayret ve direnişi sonucu Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın verdiği söz üzerine kurulan 150 yataklı ve değerli hemşerimiz Doç.Dr. Yaşar Eryılmaz adını taşıyan Devlet Hastanesinde Üroloji Dalında bir ilk yaşanmaktadır.

 

Bu konuda hastane Baştabibi Yavuz Okulu yaptığı açıklamada “Biz sağlık hizmetini tüm Doğubayazıt'lılara ulaştırmak için elimizden gelen her türlü olanakları seferber etmiş durumdayız. Doğubayazıtlı hemşerilerimiz sağlık alanında en iyi hizmete laiktirler. Bizde bunu yakalamaya çalışıyoruz.

 

Elbette ki hizmet verirken eksikliklerimiz olacaktır. Ama halkımızla el ele vererek her türlü zorluğu yeneceğimize eminiz. Halkımızdan sağlık hizmetlerimizdeki yapılacak olan yenilikleri ve noksanlıkları bize bildirirlerse daha iyisini yakalamaya çalışacağız. Bizler Doğubayazıt halkı için varırız. Onlarla birlikte Sağlık hizmetlerini güzelleştireceğiz.

 

İşte 21. asrın teknoloji harikası olan yeni bir hizmeti hastanemizde halkımıza açmaktayız. Hastanemizin Üroloji (bevliye) kliniğinde plazma kinetik enerji ile ameliyat yapmaya başlanmıştır. Halkımıza hayırlı olsun” dedi

ÇAĞDAŞ HABER AJANSI- TANER ERTİK

 

 

 

 

Yorum Ekle