SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR: "SIFIR BORÇ" İLKESİYLE ÇAĞDAŞ HİZMET ANLAYIŞI İLÇEDE İZ BIRAKIYOR

. 31 Ocak, 2024 08:56 Güncelleme: 31 Ocak, 2024 14:34 DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR: "SIFIR BORÇ" İLKESİYLE ÇAĞDAŞ HİZMET ANLAYIŞI İLÇEDE İZ BIRAKIYOR

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, son dört yılda ilçede çağdaş, gelişen ve halka odaklı bir hizmet mekanizması kurarak büyük bir başarı elde etti. 

Başkan Acar'ın liderliğindeki belediye, şeffaf, katılımcı ve sosyal belediyecilik ilkesini benimseyerek toplumun beklentilerine hızlı ve etkili çözümler üretiyor.

İlçenin kültürel yapısına saygı gösteren Başkan Acar, Halk olmayı ve Halktan olmayı ön planda tutarak makam kapılarını sonuna kadar açtı. Bu yaklaşım, toplumun çeşitli ihtiyaçlarına duyarlılık gösterilerek, belediyenin toplumun yarasına merhem olmasını sağladı.

Özellikle kadının toplumdaki yerine verdiği değerle dikkat çeken Başkan Acar, 2024'te ilçe belediyeleri arasında "SIFIR BORÇ" ilkesiyle öne çıktı. Bu mali başarı, Doğubayazıt Belediyesi'nin gururla ve emin adımlarla ilerleyerek hedeflerine ulaştığını gösteriyor.

Doğubayazıt Belediyesi, gençlerin eğitim hayatlarına odaklanarak gelecek nesillere ışık tutuyor. 20 yılda yapılamayan hizmetleri halkla buluşturan belediye, BAZİD'in değerine dokunarak bölgenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor.

Başkan Yıldız Acar liderliğindeki Doğubayazıt Belediyesi, "DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ, BAZİD HALKININ HİZMETKÂRIDIR." ilkesiyle dua alırken, hizmeti kendisine misyon edinerek ilerliyor. 

Yorum Ekle