SON DAKİKA

Diyadin Kaymakamı Öner Yeni Açılacak Halk kütüphanesinde İncelemelerde Bulundu

Diyadin Kaymakamı/Belediye Başkan V. Sayın Olgun ÖNER İlçemizde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan Diyadin Halk kütüphanesinin son durumunu İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut'la gezerek yerinde inceledi. 20 Aralık, 2017 06:39 Güncelleme: 20 Aralık, 2017 06:39 Diyadin Kaymakamı Öner Yeni Açılacak Halk kütüphanesinde İncelemelerde Bulundu

Diyadin Kaymakamı/Belediye Başkan V. Sayın Olgun ÖNER İlçemizde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan Diyadin Halk kütüphanesinin son durumunu İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut'la gezerek yerinde inceledi.


İlçemize yeni kazandılacak halk kütüphanesi ile her yaştan vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edildiğini belirten Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER daha önceden bu tür bir hizmetin Diyadin'de olmadığını ifade etti. Diyadindeki okuma oranının birçok ilçeye nazaran yüsek olduğunu söyleyen ÖNER eğitime destek konusunda ki hassasiyetlerini hem Kaymakamlık hem de Belediye olarak devam edeceklerini söyledi.


İlçenin çehresinin hem Kaymakamlık hemde Belediye çalışmaları ile yapılan hizmetler neticesinde giderek değişim gösterdiğine vurgu yapan Kaymakam/Belediye Başkanı V. Olgun ÖNER her alanda yeni çalışmalarla Diyadin'e hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Yorum Ekle