SON DAKİKA

Davutoğlu'ndan 'ortak tavır' çağrısı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Tüm siyasi liderleri demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum" dedi. 10 Ağustos, 2015 02:46 Güncelleme: 10 Ağustos, 2015 02:46 Davutoğlu'ndan 'ortak tavır' çağrısı

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antep, Urfa ve İstanbul'a gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından bilgi verdi, fotoğraflar paylaştı.

Koalisyon görüşmeleri çerçevesinde yarın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek olan Davutoğlu, şunları kaydetti: "Şimdi tüm siyasi liderleri kamu düzeni, demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum. Yarın CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde hükümet ortaklığı dışında bu konuları da istişare edeceğiz. Süreç nasıl işlerse işlesin milletimizin verdiği ülkeyi yönetme sorumluluğunun gereğini yapacağımızdan kimse şüphe etmesin."

Yorum Ekle