SON DAKİKA

Davutoğlu, HDP ile görüşmesini neden iptal ettiğini açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan ziyareti öncesi yapmış olduğu konuşmada HDP heyeti ile görüşmesini neden iptal ettiğini açıkladı. 28 Aralık, 2015 08:19 Güncelleme: 28 Aralık, 2015 08:19 Davutoğlu, HDP ile görüşmesini neden iptal ettiğini açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Davutoğlu HDP'yle görüşmeme konusuna açıklık getirerek  "Tahkir açıklamalarından dolayı randevuyu iptal ettim.

 

Bu randevuyu talep eden bu ülkenin Başbakanı. Benim hayatımda nezaketsizlik yapıldığım görülmemiştir. Şahsen mütevazilik yapabilirim ama oy aldığım milletim için mütevazilik yapmam.

 

Hem teröre destek verecekler hem Başbakan'a şart koşacaklar. Bizden hesap sormaya kalkacaklar. Siz Sur'u, Cizre'yi cehenneme çevirenlerden hesap sorun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle