SON DAKİKA

Darbe girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bin 563 kişi gözaltına alındı

Gözaltına alınanların arasında Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve Tuğgeneral Ekrem Çağlar da bulunuyor 16 Temmuz, 2016 04:58 Güncelleme: 16 Temmuz, 2016 04:58 Darbe girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bin 563 kişi gözaltına alındı

Darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, Türkiye genelinde bin 576 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubunun gözaltına alındığı bildirildi. 29 albayın ve 5 generalin görevinden alındığı belirtildi.

Mersin Garnizon Komutanı ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Nejat AtillaDemirhan Mersin'de, Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ise Erzincan'da gözaltına alındı. 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat da Hatay'da gözaltına alındı.

Yorum Ekle