SON DAKİKA

Çiçek Sepeti'nden skandal tablo: The Yeşil Ahşap Tablo!

07 Mart, 2023 04:52 Güncelleme: 07 Mart, 2023 04:52 Çiçek Sepeti'nden skandal tablo: The Yeşil Ahşap Tablo!

Online satış platformu Çiçek Sepeti'nin web sayfasında, 90'lı yıllarda faili meçhul cinayetlerle özdeşleşen "Beyaz Toros" ve JİTEM elamanı olan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın görüntüsünü taşıyan hediyelik ürün satıldığı ortaya çıktı. Tepkilerin ardından kısa süre sonra “poster” satıştan kaldırıldı.

T24'ün haberine göre: Bursaspor-Amedspor karşılaşmasında tribünlerde posteri açılan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım ve Beyaz Toros gündemde yerini korurken, online çiçek ve hediye gönderimi hizmeti veren Çiçek Sepeti'nin web sayfasında skandal bir 'hediyelik ürünün' satıldığı ortaya çıktı. 

logosunu taşıyan hediyelik ürün 49.90 TL'de satılıyor.

"Mahmut Yıldırım Yeşil The Yeşil 25x18 Ahşap Tablo Mdf Poster" ismini taşıyan "hediyelik eşyanın" 69.90 TL'den indirime girdiği görülüyor.

Durumun ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada #ÇiçekSepetiBoykot  paylaşımları yapılmaya da başlandı. Satışın yapıldığı Çiçek Sepeti'nin web sitesinde yer alan ilan, tepkilerin ardından kıs süre sonra kaldırıldı.
 Çiçek sepeti boykot hashtag'i açıldı
Çiçek sepetinin skandal satışına Twitter'dan tepkiler başladı. Kullanıcılar, #çiçeksepetiboykot etiketini kullanarak tepkilerini göstermeye başladı. 


Yorum Ekle