SON DAKİKA

Balıkgöl Ve Aş Toklu Yolları Köstebek Yuvası

06 Eylül, 2012 10:35 Güncelleme: 06 Eylül, 2012 10:35 Balıkgöl Ve Aş Toklu Yolları Köstebek Yuvası

Taşlıçay'a Bağlı bazı köylerin yolları adeta köstebek yuvasına dönmüş vaziyette, Köy Sakinleri Yolların çukurdan geçilmemesine karşın ilgili kurumların yolların onarımı için herhangi bir çalışmanın yapılmadığını ileri sürdü.


 

Tahrip olan yolların onarımı için defalarca müracaatlarda bulunduklarını dile getiren Balıkgöl Köy Muhtarı, Aş. Toklu ve Y. Toklu köy sakinleri, yapılan müracaatlara rağmen herhangi bir işlem yapılmadığını belirttiler.

Aş. Toklu köy sakinleri, Muhtar'ın Köyün hiçbir sorunuyla ilgilenmediğini ve köydeki gariban vatandaşlara yardımcı olmadığını iddiasında bulunarak köy muhtarına tepki gösterdiler.

Yolda oluşan çukurlardan dolayı araçlarının zarar gördüğünü dile getiren köy sakinleri, ”Tahribat yüzünden oluşan çukurlardan dolayı yollarımız adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda, her gün araçlarımızla bu yollardan geçmek zorunda kalıyoruz. Hal böyle olunca araçlarımız zarar görüyor.
Konuyla ilgili Taşlıçay'ın siyasi parti temsilcilerine defalarca uyarıda bulunmamıza karşın sadece yapılacak veya haledeceğiz denildi. Ancak şimdiye kadar herhangi bir çalışmanın olmadığını ve kimsenin bu konuyla ilgilenmediğini, yaptıkları tek şey kendi köy yollarının çukurlarını doldurmak ve kendi akrabalarına özel hizmet götürmek, buna örnek olarak yassıkaya köyünü verebiliriz.
Taşlıçay'dan Yassıkaya'ya kadar yolun çukurları doldurulmuş, ondan sonraki köylere hizmet götürmek yok anlayışı var. Bu gibi iddialarda bulunarak tepkilerini dile getirdiler.
Balıkgöl Köyü muhtarı Kemal Kızılkurt ve Köy sakinleri tek güvencemizin Devlet Olduğunu söyleyerek, Devlet yetkililerinden acilen bu yol sorununun çözülmesi konusunda yardım bekliyoruz. Dediler.

 

 

Yorum Ekle