SON DAKİKA

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATEKİN ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU.

08 Nisan, 2012 07:14 Güncelleme: 08 Nisan, 2012 07:14 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATEKİN ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU.
Eleşkirt Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, köy ve mahalle muhtarlarıyla ilçe başkanlığında bir araya geldi.

Eleşkirt İlçe başkanlığında gerçekleştirilen Toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Aytekin Arslan, yaptığı konuşmada, ilçe başkanlığına yeni atandıklarını ve yönetim kurulunu oluşturarak Eleşkirt’te hizmet etmeye başladıklarını söyledi. Kendisinin Ak Parti’nin  kurucu üyelerinde olduğunu hatırlatan Arslan, aradan geçen sürede tek amaçlarının ilçeye ve insanlara en iyi hizmetiverebilmek olduğunu ifade etti.

Arslan, şöyle konuştu:

“Hepimiz, hizmet etmek amacıyla bir görevde bulunuyoruz. Burada amacımız, sorumluluk duyduğumuz insanlara, topluma en iyi hizmeti verebilmektir. Hiç kimse bu görevlere zorla getirilmez, gönüllülük esasına,hizmet edebilme becerinize göre bu göreve talip olduysak bizler de o zaman vebal altında kalmamak adına, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bu konuda toplumumuzun temsilcileri olarak siz muhtarlarımızla her zaman istişare edeceğiz.”

Eleşkirt ilçe Muhtarları ise ”Sizlerden isteğimiz, iktidarın gücünü yapacağımız hizmetlere yansıtmanız. Eğer böyle olursa bizler de insanlar da sizin arkanızda, sizlerin destekçisi olmaya devam eder” dedi.

Çağdaş Haber Ajansı

Yorum Ekle