SON DAKİKA

Ağrılı Milli Kayakçı Seher Kaçmaz, Son 4 Yarışta 9 Madalya Kazanarak Türkiye'yi Gururlandırdı

. 27 Şubat, 2024 11:27 Güncelleme: 27 Şubat, 2024 11:27 Ağrılı Milli Kayakçı Seher Kaçmaz, Son 4 Yarışta 9 Madalya Kazanarak Türkiye'yi Gururlandırdı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sporcu Eğitim Merkezinde yetişen Seher Kaçmaz, katıldığı son 4 müsabakada elde ettiği 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile dikkatleri üzerine çekti. Lübnan'dan Erzurum'a kadar farklı müsabakalarda başarılarını sürdüren milli sporcu, İl Müdürü Fedai Din tarafından makamında tebrik edildi.

İl Müdürü Din, ziyarette yaptığı açıklamada, "Seher, gösterdiği üstün performansı ile hem bizi gururlandırdı hem de sevindirdi. İnşallah bundan sonraki yıllarda da daha büyük başarılar elde eder, ülkemizi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil eder. Kendisine bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum" dedi.

Seher Kaçmaz, hedefini şu sözlerle açıkladı: "Gittiğim tüm yarışmalarda derecelerim var. Hedefim 2026'da İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek olan Olimpiyatlar'da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek, bayrağımı en yüksek yerlerde dalgalandırmaktır." Ziyarette, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve kayak antrenörü Erhan Dursun da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Etiketler