SON DAKİKA

Ağrı Hürses'ten Sağlık Bakanlığına çağrı!

08 Aralık, 2011 14:48 Güncelleme: 08 Aralık, 2011 14:48 Ağrı Hürses'ten Sağlık Bakanlığına çağrı!
Ağrı Hürses'den Sağlık Bakanlığına Çağrı

Van'da yaşanan 7.2'lik deprem sonrası Van ve Erciş'de bir çok bina kullanılmaz hale geldi özellikle bölgemizin en önemli olan resmi kurumlarından hastaneler kullanılmaz hale geldi vatandaşlarımız ne yapacağını şaşırdı, sağlık bakanlığı ise zor şartlar altında hizmeti konteynırlarda, çadırlarda vermeye devam ediyor, ülkemizde sağlık alanında dünya standartlatrının en üst düzeylere getiren sağlık bakanımız sayın Recep AKDAĞ Bakanlığı süresince ülkemiz adına sağlık sektöründe ilklere imza attı. Bölgemizde yıllardır hastane sıkıntılarını bitirere en modern hastaneleri bölgemizde hizmete sundu. Sayın AKDAĞ'ın bakanlık süresince uzman doktorlarla bölgelerimizde sağlık bir adım daha ileri tırmandı. Artık hastanelerde hiç kimse parasızlıkdan rehin kalmadı, herkesi tedavisi eşi,t şartlarda yapıldı. Sosyal devlet anlayışını icraatlarıyla gözler önüne serdi.

Hasar gören hastanelerimiz

Van ve Erciş'de büyük hsarlar gören hastanelerimiz yeniden yapılıncaya kadar  Ercişe 30 km uzaklıkda, Van'a 128 km uzaklıkda olan Patnos ilçemizde yeni devlet hastanesi, eski devlet hastanesi ve devlet hastanesi ek binası hiçbir hasar görmedi ve şuanda'da aktif ve hizmete açıkdır. Erciş'deki hasar gören hastaneler bitinceye kadar ercişdeki sağlık birimlerinin patnosa alınması halkı rahata ve huzura kavuşturacaktır.

Ağrı Hürses Gazetesi olarak Sayın Sağlık bakanımız Recep AKDAĞ'a Çağrıda bulunuyoruz, haberimizi okuduktan sonra erciş'deki sağlık birimlerini Patnos ilçesine geçici göreve gödermesini ve orda sağlık sorunu olan vatandaşlarımıza hizmet vermelerini umuyoruz

SAYGILARIMIZLA AĞRI HÜRSES YÖNETİM KURULU


Yorum Ekle