SON DAKİKA

AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARABULUT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektör Karabulut"Çeçen Üniversitesinin Uluslar arası çapta bilim yuvası haline getirip,çıtayı yükselterek hak ettiği noktaya getireceğine vurgu yaptı.” 29 Ocak, 2017 09:18 Güncelleme: 29 Ocak, 2017 09:18 AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARABULUT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

 

AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNDEN REKTÖR PROF. DR. KARABULUT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti, AİÇÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanı tarafından 21.01. 2017 tarihinde AİÇÜ Rektörlüğüne atanan Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cevdet Baycan ve Yönetimi, Rektör Prof. Dr. Karabulut'a yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cevdet Baycan ve Yönetimi, Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Yusuf Çetin ve Rektör Danışmanlığı görevine atanan Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özgül'e de ziyarette bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Bu ziyaret esnasında Rektör Karabulut, “ Tarafsızlık ilkelerine bağlı kalacağını;Daha öncede Üniversitenin kuruluşunda hizmetleri olduğunu;Bu nedenle Üniversiteyi çok iyi tanıdığını;eksiklerini ve yapılacak olanları çok iyi bildiğini;Özellikle  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Uluslar arası çapta bilim yuvası haline getirip,çıtayı yükselterek hak ettiği noktaya getireceğine vurgu yaptı.”

Rektör karabulut sözlerine şöyle devam etti:”Üniversiteyi sosyal,ekonomik ve kültürel açıdan halk ile buluşturacağını;Ayrıca Üniversitenin kuruluşunda ve il ve ilçelerde yüksek Okul ve fakülte açılmasında  maddi ve manevi hizmeti olan Rektör Prof.Dr.İrfan Arslan'a  teşekkürü bir borç biliriz.Ve gerek Üniversitenin kuruluşunda ve gerekse ilçelerdeki Yüksek Okul ve Fakültelerin kuruluşunda maddi ve manevi emeği geçen hayırsever iş adamlarımız bulunması bizim için büyük bir şanstır.Onlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız”Dedi

 

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti olarak Rektörün Adaletten ayrılmaması, liyakat ve ehliyete önem vererek çağdaş bir Üniversitede yeni bir heyecan oluşturmasını bekliyoruz. Ve kendisine başarılar diliyoruz.

Haber:Cavat Güner

 

 

 

 

 

Yorum Ekle