SON DAKİKA

Ağrı'da trafik sorunları çözüm bekliyor

16 Eylül, 2011 14:53 Güncelleme: 16 Eylül, 2011 14:53 Ağrı'da trafik sorunları çözüm bekliyor

Şehir içi trafikteki keşmekeş ve park sorunu her gün artarak devam ederken, vatandaşlar yetkililerin ve görevlilerin ilgisizliğinden şikayet ediyorlar. İl Trafik komisyonunun aldığı kararla şehir merkezindeki pek çok dar cadde ve sokağın tek yönlü trafiğe açık olmasına aldırış etmeyen sürücülerin bu cadde ve sokakları çift yönlü kullanmaya devam etmeleri, park yasağı olan caddelerde park etmiş araçların trafiği aksatması vatandaşlar arasında tartışma ve kavga nedeni olmaya devam ederken, konu hakkındaki şikayetlerini iletmek için 155 Polis İmdat hattını arayan vatandaşlara ‘konunun kendilerini değil, Trafik Şube Müdürlüğü’nü ilgilendirdiği’ şeklinde cevap veriliyor.




Şehir içi trafiğinde hiç bir denetimin yapılmadığından şikayet eden vatandaşlar, özellikle trafik ekiplerinin eksikliğinden ve denetim yapmamasından muzdarip olduklarını dile getirdiler.


Öğretmenevi önündeki dolmuş durağının beş metre ötesindeki trafik ışıklarında sıkışmaya ve tartışmalara neden olurken, daha önceleri çift yönlü trafiğe açık olan bazı cadde ve sokakların İl Trafik Komisyonu tarafından tek yönlü hale dönüştürülüp levha asılmasına rağmen bazı sürücülerin kurallara uymaması tartışma ve çoğu kez de kavgalara neden oluyor.


Vatandaşlar, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerini arttırmalarını, kurallara uymayan sürücülere gerekli ikaz ve cezai işlemlerin uygulanmasını bir an önce beklediklerini vurguluyorlar.





Yorum Ekle